za 04-04-20 | 20:00 |  VW Hamme vs KFC Mandel United

Achteraf bekeken: VW Hamme - SK Ronse

Bittere eindejaarspil

Bijna hadden we het volgende geschreven: “wie na enkele minuten 0-2 achter staat tegen de geoliede machine van SK Ronse sluit beter voortijdig al de boeken”. Maar kijk, een alweer dapper vechtende Joran Triest bracht blauw-zwart eigenhandig én verdiend terug in de wedstrijd met twee doelpunten.

Zijn inspanningen en die van zijn maats bleken echter tevergeefs, want nauwelijks enkele seconden ver in de tweede helft stond het alweer 2-3. Die klap kwam VW nooit meer te boven, de score liep uiteindelijk zelfs nog uit tot een snoeiharde 2-5 eindstand. Dat maakt de thuisbalans nog net iets moeilijker te verwerken met een vreselijke 3 op 24 en nu al 6 verliespartijen op rij. Wat rest ons nog? De wetenschap dat de volgende wedstrijd de belangrijkste blijft, dat er nog heel wat kelderduels tegen lotgenoten onderin op het programma staan, dat er met jongens als Vits en Rufai na Nieuwjaar misschien een nieuw elan kan komen en de hoop dat de langverwachte ommekeer er ooit aankomt.

Het zijn moeilijke tijden voor elke Vigorist, laat ons nu even de hoofden leegmaken en vol goede moed beginnen aan een nieuw voetbaljaar 2020. Prettig kerstfeest aan de blauw-zwarte familie en Forza Vigor!