VW Hamme

Achteraf bekeken: “Het zit erop”

7 mei 2023

Bron: Facebook ASV Geel

zo 7 mei 2023, 15:00

3 (3) - 3 (4)

Seizoen Afgesloten met Nipte Nederlaag

Met een nipte nederlaag in de eindronde tegen ASV Geel zit het seizoen van blauw-zwart er nu helemaal op. Het had voor ons best nog iets langer mogen duren, maar noodlottige strafschoppen beslisten daar anders over.

Spannende Wedstrijd en Een Redding in Extremis

Over de wedstrijd zelf is al heel wat gezegd en geschreven, dus kunnen we het kort houden: het kon werkelijk alle kanten uit en kwalificatie van VW zou zeker niet onverdiend geweest zijn. Het bleef tot laat in de verlengingen 1-2, maar invaller Benkaddouri bracht met een schitterend afstandsschot de gelijkmaker (2-2) en redde daarmee onze hoop op strafschoppen.

Gemis van Belangrijke Spelers

Misschien hadden afwezige sterkhouders als Jordy en Stef dat tikkeltje meer kunnen brengen op de kantje-boordmomenten, we zullen het nooit weten. Alleszins staan met Voorde en Geel volgende week twee solide teams tegenover elkaar die ook een reeks hoger hun mannetje zullen staan. We wensen hen veel succes!

Trots en Hoop voor de Toekomst

In het blauw-zwarte kamp was de ontgoocheling uiteraard groot, maar die moet na een nachtje slapen plaats ruimen voor trots en hoop. Trots op wat deze gedreven groep verwezenlijkt heeft, hoop op een nieuw seizoen dat minstens even boeiend kan worden. Als supporters hebben we véél gejuicht, af en toe gevloekt (zoals op Drongen) en vooral ook hopen plezier beleefd.

Toekomstige Uitdagingen

Voor ons liggen er alweer een heleboel uitdagingen, zoals het vervangen van een aantal vertrekkers op en naast het veld, maar daar wordt op dit eigenste moment al hard werk van gemaakt.

Dank aan Alle Betrokkenen

Voor nu rest ons enkel nog iedereen te bedanken die zich ook de voorbije maanden heeft ingezet voor onze mooie club. Het was zonder meer één van de beste seizoenen in vele jaren, laat ons samen vooruitkijken naar wat morgen brengt. Forza Vigor!

Bekijk de hoogtepunten van de match in onderstaande video.

- VW Watcher