VW Hamme

luchtfoto VW Hamme

Ontdek onze club: missie en visie

Bij Vigor Wuitens Hamme smelten rijke geschiedenis en een stralende toekomst samen. Sinds 1908 verenigen we mensen met een passie voor voetbal, waarbij eigen jeugdontwikkeling, ambitie en lokale samenwerking onze kernwaarden zijn.

Ontwikkeling van onze jeugd

Onze missie omvat een sterke focus op het ontwikkelen van jonge talenten, waarbij we de nadruk leggen op de doorstroming van eigen jeugdspelers naar de A-kern. Dit geeft lokale spelers de kans om hun vaardigheden te ontplooien binnen de club.

Onze huidige succes

VW Hamme, met stamnummer 211, behoort tot de voetbal-aristocratie van België. We hebben onze positie verdiend binnen het Belgische amateurvoetbal en interprovinciaal voetbal, en we zijn vastbesloten om deze te behouden.

De toekomst van VW Hamme

Als club met een sterke lokale verankering zoeken we voortdurend naar manieren om onze sociale functie te versterken. Samenwerking met andere Hamse voetbalclubs en lokale bedrijven is voor ons van groot belang.

Elk beeld vertelt een deel van ons verhaal, dat is geworteld in traditie, lokaal partnerschap en een ambitieuze toekomst. Met vernieuwde infrastructuur en accommodaties willen we kansen creëren voor alle leeftijdsgroepen, van jeugdspelers tot senioren, en zo een duurzame groei bevorderen. Samen werken we aan een stralende toekomst voor Vigor Wuitens Hamme en onze regio.