Bestuur

Identiteit van de club

K.F.C. Vigor Wuitens Hamme heeft als club een behoorlijk rijk verleden. Onze club heeft in de voorbije decennia een mooie plaats verworven in het Vlaamse voetballandschap. O.a. door schitterende bekerprestaties waarin vaak eersteklassers bekampt werden. Ook de jaren waarin K.F.C. Vigor Wuitens Hamme opklom tot in 2de nationale en daarin de eindronde speelde om te promoveren. Deze successen werden bereikt met mooi en technisch voetbal, het jarenlange kenmerk van K.F.C. Vigor Wuitens Hamme.

Ons imago van traditieclub willen we dan ook alle eer aandoen.

Onze club wordt sinds jaar en dag geleid op democratische wijze. Met andere woorden, K.F.C. Vigor Wuitens Hamme is nooit de club geweest waar 1 persoon het voor het zeggen had en alle lijnen uitzette.

Het feit dat wij in onze organisatie en in ons beslissingsproces een weerspiegeling zijn van onze democratische samenleving maakt het succes van onze club.

Onze club biedt ruimte voor iedereen van welke afkomst ook om lid te worden. Dit geldt niet alleen voor de spelers, maar ook voor de bestuursleden en nog ruimer voor al onze supporters.

Op dit moment speelt ons eerste elftal in de 3e Amateurreeks. Door het 3-sterren label van Double Pass speelt onze jeugd op interprovinciaal niveau. We hebben de ambitie om dit in de toekomst zo te houden.

Contacteer ons

Bestuur

Jeugdbestuur

Club API