VW Hamme

Achteraf bekeken: “Gedisciplineerd Hamme verslaat Aalter”

25 November 2023

KVE Aalter - VW Hamme

za 25 maart 2023, 19:30

0 - 2

Strijd in evenwicht in cruciaal duel met aalter

Een spannende ontmoeting speelde zich af op het veld van K.V.E. Aalter, waar VW Hamme vastbesloten was om de tweede plek in het klassement te behouden en de leiderspositie te blijven najagen.

Gelijkopgaande eerste helft met kansen aan beide zijden

De aftrap bracht een gelijkopgaande eerste helft met beide teams die gevaarlijke kansen creëerden. Aalter startte snedig de eerste 10 minuten, maar al snel herstelde de balans zich. Een dreigende counter van Aalter resulteerde in een penalty, maar onze doelman Gilles Van Haver toonde zijn klasse door de strafschop sterk te pareren. Slechts twee minuten later, in een tegenaanval, bracht Djeff Smet met een verwoestend schot van buiten de zestien de bal via de lat en de paal in het doel.

Verwaterde start van de tweede helft, maar Hamme neemt controle

De tweede helft kende een verwaterde start door talrijke overtredingen van de thuisploeg, maar Hamme behield de controle. Ondanks dat Aalter tot de betere ploegen behoort die we zijn tegengekomen, slaagde Hamme erin de touwtjes in handen te houden. Naarmate de match vorderde, counterde Hamme gevaarlijk en uit een van deze counters wist Sami Djadi een afvallende bal keurig binnen te leggen.

Noodzakelijke overwinning voor plek in top van het klassement

Deze overwinning was van cruciaal belang om de tweede plek stevig in handen te houden en de koppositie in het klassement nauwlettend te blijven volgen. Het team toonde discipline, veerkracht en vastberadenheid, wat resulteerde in een welverdiende zege. Op naar de volgende uitdaging, waar Hamme blijft strijden om de hoogste plekken in het klassement te veroveren.

- Benkaddouri Oualid