VW Hamme

Achteraf bekeken: “Eerste verlies na 3 maanden”

10 December 2023

Bron: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20231212_94723539 - © Geert De Rycke

zo 10 december 2023, 14:30

1 - 0

Stekene zegeviert, Hamme in Reflectie

Eerste helft: flauwe derby met cruciaal Stekens doelpunt

De wedstrijd begon met een flauwe eerst helft, waarbij Hamme de balans zocht. Avanti Stekene toonde zich echter gevaarlijker in de eerste helft en wist kort voor het halfuur een beheerst doelpunt te scoren. Hamme zocht naar antwoorden maar vond geen openingen voor de rust.

Tweede helft: Stekene verdedigt, Hamme zoekt scherpte

Na de pauze veranderde het spelbeeld. Stekene koos ervoor om de voorsprong te verdedigen en beperkte zich tot het buiten trappen van ballen. Hamme zocht naar de gelijkmaker, maar het ontbrak aan scherpte in het offensieve compartiment. De defensie van Stekene hield stand en toonde standvastigheid.

Op naar de volgende uitdaging: Erpe-Mere United

Met Erpe Mere United als volgende tegenstander, is het zaak voor Hamme om zich snel te herpakken. De offensieve linie moet weer scherp staan, en de ploeg moet zich focussen op een positief resultaat om de concurrentie in het klassement te blijven aanvoeren.

Dank aan de supporters: ambiance ondanks teleurstelling

Ondanks de teleurstelling bleven de supporters hun team vol enthousiasme steunen. Hun vocale aanmoedigingen zorgden voor 90 minuten ambiance, en deze steun is van onschatbare waarde voor de ploeg. Dank aan de fans voor hun onvoorwaardelijke support. Forza Vigor!

 

- Benkaddouri Oualid