Achteraf bekeken: “Hamme sluit 2023 af met overwinning"

zo 17 december 2023, 15:00

2 - 0

2023 afsluiten met een 2de plek na overtuigende zege

Eerste helft: Hamme controleert en scoort

In de laatste match voor de winterstop toonde VW Hamme vastberadenheid om de top 3 positie te behouden. De eerste helft was volledig in handen van Hamme, dat het tempo controleerde en het meeste gevaar creëerde. Djeff waagde een schot van afstand dat de keeper verraste maar de lat raakte. Na enkele kansen was het Sami die een voorzet van Stef binnenwerkte, waardoor Hamme met een 1-0 voorsprong de rust in ging.

Tweede helft: Hamme zet dominantie voort

De tweede helft was een verlengstuk van de eerste, waar Hamme hetzelfde dominante spelbeeld behield. Djeff probeerde opnieuw van afstand uit te halen en deze keer belandde de bal wel in het net. Met een comfortabele 2-0 voorsprong liet Hamme zien dat het de betere ploeg was.

Controle en druk van Hamme

Erpe-Mere United probeerde na de 2-0 de druk op te voeren, maar Hamme hield stand en behield controle over de wedstrijd. De verdediging stond als een huis, en de voorsprong werd met succes verdedigd.

Afsluiting van 2023: Hamme op de 2de plaats

Met de overwinning sluit Hamme het jaar 2023 af op de 2de plaats, met een voorsprong van 3 punten op leider K.V.K. Westhoek. Dit geeft de ploeg een positieve impuls en het nodige vertrouwen om het nieuwe jaar in te gaan.

Vooruitblik: Ambities voor het nieuwe jaar

De winterstop biedt Hamme de gelegenheid om te rusten en zich voor te bereiden op de uitdagingen die het nieuwe jaar met zich meebrengt. Met de ambities hoog en het team in goede vorm, kijkt VW Hamme vol vertrouwen uit naar een succesvol 2024. Forza Vigor!