Achteraf bekeken: “Gewonnen punt tegen de terechte leider”

4 februari 2024

zo 4 februari 2024, 15:00

1 - 1

VW Hamme - KVK Westhoek

De tegenstander was vanaf de eerste minuut op de afspraak! In de eerste 15 minuten voetbalden ze 4-5 goeie kansen bij elkaar, dat hebben weinig bezoekende ploegen hen voorgedaan in de Sportpleinstraat!

Na dat kwartier herstelde Vigor het evenwicht enigszins.
Dat het bij rust 0-0 was, mag een klein wonder genoemd worden.
Na de rust waren we aanvankelijk de betere ploeg en gingen we op zoek naar de voorsprong, met een knal van Penneman waren we er ook dichtbij, maar de bezoekende goalie toverde een sublieme redding uit zijn mouwen!
Dat de goal dan aan onze kant valt (eerlijk is eerlijk het was een pareltje), mag geen verrassing zijn.

De ingevallen Kaba hing de bordjes vrij snel gelijk na een knap opgezette aanval en dito afwerking, maar de laatste 10 minuten waren toch nog voor de bezoekers.
Met een knal op de lat kwamen we die laatste minuten nog goed weg.

Een punt tegen de terechte leider, meer konden we vandaag niet wensen!
Op naar volgende week en de inhaalmatch tegen Wambeke, waarin we de 3 punten thuis moeten houden, om zo onze kansen op een rol van betekenis in het titeldebat gaaf te houden.