VW Hamme

Achteraf bekeken: "Concentratieverlies na rust leidt tot vermijdbaar puntenverlies”

11 februari 2024

zo 11 februari 2024, 15:00

2 - 2

VW Hamme - KFC Wambeek Ternat A

De lange nabespreking in de kleedkamer doet vermoeden dat het Hamse trainersduo allerminst tevreden was over de prestatie van hun spelers na de rust. Een comfortabele 2-0 voorsprong werd nog uit handen gegeven, het werd uiteindelijk 2-2.

Voor de koffie leek er nochtans geen vuiltje aan de lucht: Djeff en Jordy hadden een dubbele voorsprong op de borden gezet en de bezoekers waren nauwelijks in staat te reageren. Toen VW – met Sander, Warre en Jérémy als belangrijkste afwezigen – de wellicht beslissende 3-0 miste vanop de stip ging het plots bergaf met het spelniveau. Twee kostbare punten die dus te grabbel worden gegooid, gelukkig blijft de schade in de stand beperkt door het puntenverlies van ploegen als Wielsbeke en Blankenberge. Met Avanti Stekene mengt zich wel een nieuwe ploeg in de strijd bovenaan, achter het voorlopig ongenaakbare Westhoek.

Volgende week volgt er een kans op eerherstel. Dat zijn de spelers verplicht aan zichzelf en aan de trouwe supporters, die alweer met een goed gevulde feestbus richting Wolvertem trekken. Forza Vigor!

- VWatcher