VW Hamme

Achteraf bekeken: “Flauwe wedstrijd levert puntje op”

18 februari 2024

zo 18 februari 2024, 15:00

1 - 1

HO Wolvertem Merchtem - VW Hamme

Voor de korte verplaatsing naar Wolvertem raakte Stef Laurens uiteindelijk niet fit, Sami Djadi was voor de match twijfelachtig en begon op de bank. De thuisploeg verkeert momenteel in volle degradatiestrijd, maar kon wel rekenen op ex-Vigorist Matthijs Vergeylen als winterversterking. Net zoals vorige seizoenen kende blauw-zwart ook nu weer een lastige namiddag in het Lathouwersstadion: de thuisploeg kwam snel op voorsprong en meer dan de gelijkmaker van Djeff een kwartier later werd er niet meer geoogst.

Vierde wedstrijd op rij zonder zege dus, omdat ook de andere ploegen bovenaan blijven morsen met de punten valt de schade ook nu weer mee. Wel lijkt de kloof met leider Westhoek steeds moeilijker te overbruggen, terwijl slechts een handvol punten de andere ploegen op de topposities scheidt. Het beloven dus nog spannende weken te worden, voor VW is het nu zaaks om de tendens van de voorbije weken om te buigen in een reeks overtuigende prestaties. Te beginnen komende week tegen directe concurrent Wielsbeke. Forza!

- VWatcher