VW Hamme

Carnavalswedstrijd

Feest mee op de grootste carnavalswedstrijd ooit van VW Hamme

9 maart 2024

Bij VW Hamme zijn we klaar om de carnavalsgekte naar een hoger niveau te tillen! Op 9 maart 2024 nodigen we jullie allemaal uit om samen met ons te genieten van een onvergetelijke dag vol voetbal, plezier en overheerlijk eten. Vergeet je beste carnavalsoutfit niet en kom feesten als nooit tevoren!

Carnaval wedstrijd VW Hamme

Wedstrijd = gratis toegang

Optioneel luxe buffet voor de wedstrijd

Wat staat er op het programma?

  • Luxe Warm en Koud Buffet: Laat je smaakpapillen verwennen met een uitgebreid assortiment aan heerlijke gerechten, waaronder gegarneerde gekookte zalm, gevulde eitjes met tonijnmousse, gebakken kippenboutjes met fruit, en nog veel meer! Voor elk wat wils, dus kom met een lege maag en geniet van een gastronomische ervaring.
  • Carnavalswedstrijd: Onze jongens nemen het thuis op tegen Eendracht Aalter in een spannende wedstrijd boordevol actie en doelpunten. Mis het niet!
  • Carnavalsfeest: Breng kleur in ons stadion en kom verkleed als je favoriete carnavalsfiguur! Laat je creativiteit de vrije loop en maak deel uit van de feestvreugde terwijl we samen lachen, dansen en genieten van de gezellige sfeer.

Mis het niet!

Dit is dé kans om deel uit te maken van de grootste carnavalswedstrijd die VW Hamme ooit heeft georganiseerd. Nodig je vrienden, familie en buren uit en maak er samen een onvergetelijke dag van. Tot dan!

Noteer alvast in je agenda:

  • Datum: 9 maart 2024
  • Locatie: Stadion VW Hamme

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen en er samen een fantastisch carnavalsfeest van te maken!

Vergeet niet om op tijd te reserveren voor het luxe warm en koud buffet. De prijs bedraagt 39 euro.

Inschrijven kan via mail naar commercieel-team@vwhamme.be