VW Hamme

Achteraf bekeken: “Perfecte tweede helft met Djeff als uitblinker”

3 maart 2024

De spelers van VW Hamme vieren na de match tegen Sporting Club Blankenberge na de overwinning.

zo 3 maart 2024, 16:00

1 - 3

Sporting Club Blankenberge - VW Hamme

De eerste helft in het duel bij het verraderlijke Blankenberge was niet van het beste dat we dit seizoen al van blauw-zwart hebben gezien: de kustjongens kwamen aanvankelijk beter voor de dag en de 1-0 was niet onverdiend te noemen. Djeff raakte nog wel het doelkader, maar het moest alleszins beter na de pauze.

Dat gebeurde ook, en hoe! VW maakte al snel gelijk via Djeff en de thuisploeg kon geen vuist meer maken. De Hamse kansen bleven komen en opnieuw via tweemaal Djeff ‘on fire’ werd de 1-3 eindstand op het bord gezet. Ambiance op de tribune, met dank aan de alweer uitdrukkelijk aanwezige VW-supporters. Hopelijk heeft iemand trouwens Djeffs derde doelpunt kunnen filmen, want dat was van een zelden geziene schoonheid!

Eindelijk nog eens een (meer dan verdiende) zege dus voor Vigor, waarmee het meteen een uitstekende zaak doet in het klassement: als enige ploeg uit de top slaagde het erin te winnen, zodat het nu helemaal alleen op de 2e plaats prijkt. Een uitstekende generale repetitie ook voor de carnavalsmatch van komende zaterdag tegen Aalter, waarin ongetwijfeld én terecht zal worden gevierd zoals dat alleen in Hamme kan! Forza!!!

- VWatcher