VW Hamme

Achteraf bekeken: "Klinkende zege doet weer dromen van meer”

9 maart 2024

Carnavalswedstrijd VW Hamme

za 9 maart 2024, 20:00

4 - 2

VW Hamme - KVE Aalter

De sfeer van de oude dagen afgelopen zaterdag aan de Sportpleinstraat: een duizendtal (!) aanwezigen, de uitbundige Vigoriginals in volle carnavalstenu en op het veld een spelersgroep met vertrouwen na de knappe zege in Blankenberge. Het zou de ideale combo worden van een ronduit perfecte carnavalsmatch, die eindigde op 4-2 winst tegen Aalter.

Een dag ervoor hadden de talentrijke beloften al het goede voorbeeld gegeven, door runner-up Aalst met klinkende 5-0 cijfers te verslaan! Ook de fanion had honger naar goals, het werden er vier in totaal (Djadi, 2x Jasper en Jordy) maar het hadden er nog meer kunnen zijn want er werd ook nog tweemaal het doelhout geraakt.

En zo doet blauw-zwart voor de tweede opeenvolgende week een uitstekende zaak: leider Westhoek verloor voor het eerst in veertien matchen en ook achtervolgers als Wielsbeke en Kalken morsten met de punten. Alles blijft dus mogelijk, maar een voetbalwijsheid luidt dat je het competitieverloop week per week moet bekijken. Aanstaande zondag komt Pepingen-Halle op bezoek, dat het kelderduel tegen Wambeek-Ternat won en dus nog volop in de strijd is voor het behoud. Als we goed gerekend hebben is het ook het 100e competitieduel van Bavo, reden genoeg dus om er opnieuw een feest van te maken. Forza Vigor!

- VWatcher