VW Hamme

Achteraf bekeken: "Zakelijke zege zondert top 2 af van de rest”

17 maart 2024

Doelpunt dat gevierd wordt door VW Hamme in de wedstrijd VW Hamme - SK Pepingen Halle

zo 17 maart 2024, 15:00

2 - 0

VW Hamme - SK. Pepingen Halle

Met een zakelijke maar verdiende overwinning tegen fusieclub Pepingen-Halle – vorig jaar nog actief in 2e nationale – lijkt een podiumplaats nu zo goed als zeker voor blauw-zwart. Omdat Westhoek in extremis ging winnen bij Wolvertem, blijft de kloof met de leider amper één driepunter.

Voor aanvang van de wedstrijd werd sterkhouder Bavo gehuldigd voor zijn 100e officiële wedstrijd in het shirt van Vigor. De jubilaris zette daarna een knappe actie op touw en bediende Rik voor de 1-0. Toen na de rust Djeff de 2-0 maakte van op de stip was de wedstrijd helemaal gespeeld.

9 op 9 dus in wat wel eens de cruciale fase van de competitie zou kunnen zijn. Er volgen nog 5 pittige finales, met onder meer streekduels tegen ploegen met eindrondeambities Kalken en Stekene, gevolgd door de twee revelaties van de voorbije weken: Jong Lede en Sint-Denijs. Voor de eerstvolgende afspraak, de korte verplaatsing naar Kalken, kunnen onze jongens alweer rekenen op een feestbus van de onversaagde Vigoriginals. Samen maken we ook van het volgende duel een feest, Forza Vigor!

- VWatcher