VW Hamme

Achteraf bekeken: "Eerste gooi naar leidersplek gemist”

6 april 2024

VW Hamme - Avanti Stekene

zo 6 april 2024, 20:00

1 - 2

VW Hamme - Avanti Stekene

In een alweer sfeervol Wuitensstadion kreeg blauw-zwart een eerste mogelijkheid om het roer van de reeks over te nemen, maar de buren uit Stekene staken er (niet voor de eerste maal) een stokje tussen.

Het duel kon niet slechter beginnen voor VW, want na minder dan een minuut slaagden de bezoekers er al in te scoren na een scherpe counter. Gelukkig kon man-in-vorm Rik na een goed kwartier al de bordjes gelijk zetten. Daarna volgde een evenwichtige match met toch overwicht van VW, opnieuw waren het echter de Avanti-boys die de netten deden trillen.

1-2 eindstand dus en ontgoocheling in de tribunes. Westhoek kon opnieuw niet winnen en dus bleef de schade nog maar eens beperkt. Er volgen nog drie finales en er zijn nog tal van scenario’s mogelijk. Zo is er komend weekend de West-Vlaamse derby tussen Westhoek en Wervik, terwijl Stekene het gevaarlijke Roeselare ontvangt. Onze jongens trekken naar Jong Lede, opnieuw aangemoedigd door een goed gevulde supportersbus. Geen eenvoudige opdracht, maar spelers en trainers willen de kater van afgelopen zaterdag snel doorspoelen. Forza Vigor!

- VWatcher