VW Hamme

Jordy Lokando VW Hamme

Officiële mededeling VW Hamme – Jordy Lokando

Maandagavond 22 april heeft de club via een persoonlijk gesprek aan Jordy Lokando medegedeeld dat hij de laatste competitiewedstrijd tegen Eendracht Wervik en de eventuele eindronde niet meer zou worden opgesteld en in die periode vrijgesteld werd van trainingen. De club heeft de speler, waarmee de voorbije maanden ook al diverse eerdere individuele gesprekken werden gevoerd, uitvoerig uitgelegd waarom deze maatregel werd genomen. Er werd aan de speler toen ook gemeld dat aan het einde van dit seizoen de planning en samenwerking voor volgend seizoen zou worden bekeken. Speler Jordy Lokando tekende immers in januari 2024 al een overeenkomst om ook in het seizoen 2024 – 2025 voor VW Hamme te spelen.

Wij stellen echter vast dat betrokken speler intussen zelf op de website van Tempo Overijse aankondigt dat hij volgend jaar bij deze club zou spelen. Wij gaan er dan ook van uit dat de speler reeds geruime tijd een overeenkomst met deze club heeft, getuige daarvan ook de communicatie die er rond werd gevoerd door betrokken.

VW Hamme betreurt deze gang van zaken. Onze club heeft de voorbije jaren alles gedaan om speler Jordy Lokando op een perfecte manier zijn voetballoopbaan te laten verderzetten en ontwikkelen. Wij wilden dat ook, getuige de verlengde overeenkomst, in de toekomst blijven doen.

De club zal hierover verder niet communiceren. Wij zullen er alles aan doen om met onze club alsnog de promotie naar tweede nationale te verzekeren en rekenen hiervoor op de steun van al onze spelers en supporters !

 

Forza Vigoooor !

Hamme, 24 april 2024

Het voltallige bestuur en sportieve cel VW Hamme