VW Hamme

Achteraf bekeken: “Opnieuw net niet”

5 mei 2024

zo 5 mei 2024, 15:00

5 - 4

2 - 2

K.V.K. Wellen- VW Hamme

Voor het tweede opeenvolgende jaar sneuvelt blauw-zwart in de eindronde voor promotie. Ditmaal werd na penalty’s verloren bij Wellen, een hard verdict voor onze jongens die het hele seizoen meedraaiden aan de top van deze lastige reeks.

Het moet wel gezegd dat de Limburgse tegenstander over de hele wedstrijd gezien een snedigere en fellere indruk maakte, en de winst dus niet gestolen heeft. Van de deelnemers aan de eindronde uit onze reeks slaagde trouwens enkel Roeselare erin zich te plaatsen voor de volgende ronde, zodat er dit seizoen geen enkele Oost-Vlaamse ploeg overgaat naar 2e amateur.

Een jammere zaak, maar voetbal is en blijft een spel van vreugde en teleurstelling in wisselende verhouding. Het mag momenteel niet meer dan een schrale troost lijken, maar het is echt wel een mooi seizoen geweest met overtuigende zeges, veel sfeer langs de lijn (ook in Wellen waren de Hamse supporters alweer in overtal) en spanning tot het eind. Het moet de basis vormen waarmee aan volgend seizoen kan worden gebouwd. Met een aantal nieuwe gezichten, verse moed en de vastberadenheid om stappen vooruit te blijven zetten. Forza Vigor!

- VWatcher