VW Hamme

Definitieve reeksindeling 2024-2025 is bekend

Beste supporters,

We hebben fantastisch nieuws om met jullie te delen: de definitieve reeksindeling voor het seizoen 2024-2025 is bekend! VW Hamme weet nu met welke ploegen we het komende seizoen gaan strijden, en we zijn er helemaal klaar voor.

Er zijn veel bekende gezichten in de reeks, zoals Jong Lede, Avanti Stekene en HO Kalken. Maar we hebben ook nieuwe uitdagers zoals Beerschot V.A. B, K.W.S. Club Lauwe, RFC Wetteren en Mandel United Izegem. Het belooft dus een dynamisch en spannend seizoen te worden!

Onze spelers staan te popelen om het veld op te gaan en alles te geven wat ze in huis hebben. Ze gaan met volle inzet en passie de strijd aan, maar kunnen daarbij niet zonder jullie steun. Jullie aanmoedigingen vanaf de tribune of thuis zijn van onschatbare waarde en maken echt het verschil. Samen kunnen we van dit seizoen een geweldige ervaring maken, zowel op als naast het veld.

Je kan nu ook je abonnement voor het nieuwe seizoen aanvragen.

Dus laten we er samen voor gaan en van seizoen 2024-2025 een onvergetelijke maken!

Met sportieve groeten en veel enthousiasme,

VW Hamme