header bar 2

  • 1
  • 2
  • 3

VW HammeBekervoetbal is haast per definitie synoniem van verrassingen. Wie had er aan de vooravond van de affiche RC Harelbeke – VW Hamme gedacht dat de opponent van de winnaar SK St. Niklaas en niet Rupel Boom  zou worden? De neo – Eersteklasser van het Amateurvoetbal verloor met 0-2 van uitgekookte Klaasjes. Omdat onze Vigor Wuitens van hun kant door Harelbeke werden uitgeschakeld lopen zij in het tijdsverloop van drie weken zowaar een tweede bekerderby mis na eerder het hoger gequoteerde Dender te hebben gewipt.

De vijfde ronde had nochtans gekund want onze nieuwe formatie moest zeker niet onderdoen voor Anthony De  Grendel en maats. Was de eerste speelhelft misschien wat minder dan verwacht, in de tweede was zij na het bizarre handspel dat tot een strafschop en de uitsluiting leidde van Ridwan Ghyselinck met tien tegen elf zelfs de betere. Belangrijke vaststelling is dat er ondanks de opgelopen achterstand en de numerieke minderheid weerbaarheid is getoond tot het einde.

Gedane zaken nemen geen keer en dus is het nu in de aanloop naar de competitie zaak van nog een paar oefenpartijen te kunnen spelen. Te beginnen bij de in de A-reeks van de 3deAmateurs aantredende FC Lebbeke. De fusieploeg van de voormalige rivalen SK en Rapide speelde in haar voorbereiding al oefenwedstrijden tegen E. Aalst, Bornem, RW Walhain, Ninove en KAV Dendermonde. De meest opvallende uitslag is de 2-1 overwinning thuis tegen E. Aalst.

Uit de afgelopen bekercampagne onthoudt de VW-supporter gaarne dat de competitiestart op zondag 2 september met vertrouwen tegemoet mag worden gezien. Met de R. Cappellen FC ligt er alleszins al een mooie affiche gereed, zelfs nadat de ‘ploeg uit ‘t noorden van ’t stad ‘ na een 3-3 door onze buren van Temse met de strafschoppen uit de beker werd geknikkerd.

VWatcher

3de Speeldag

Zaterdag 16 september 2018
-
-
-
-
Zondag 16 september 2018 
-
-
VW Hamme - Berschem Sport
-
 - -
Bekijk hier de volledige Kalender!  


Reeksindeling Seizoen 2018-2019

1 Berchem Sport    
2 R. Cappellen FC    
3 KFC Turnhout    
4 VW Hamme    
5 KFC. Duffel    
6 SC. City Pirates Antw.    
7 K. Bocholter    
8 Hoogstaten VV.    
9 KVV. Vosselaar    
10 Sp. Hasselt    
11 Maasmechelen    
12 KSV. Temse    
13 FC. Heur-Tongeren    
14 Spouwen - Mopertingen
15 RC Hades Hasselt    
16 SP. Sint-Niklaas    

Wie is online

We hebben 92 gasten en geen leden online