header bar 2

VW HammeVW-management is erin geslaagd de spelerskern voor volgend seizoen te versterken met twee ambitieuze voetballers: Jorrit D’Haeseleer, terug van lang weggeweest, en Gilles Van Remoortere, een jong talent uit Zwijndrecht.

  • Jorrit D’Haeseleer, 28 intussen, komt terug naar Hamme waar het voor hem na een jeugdopleiding bij E. Aalst op hoog niveau begon. Hij kwam als 19-jarige voor de VWH in Tweede nationale dertien maal aanvallend tussen de lijnen om, vaak als invaller, mooie dingen te laten zien. Maar omdat hij een vaste stek ambieerde die toen voor hem nog niet was weggelegd, vertrok hij het seizoen nadien naar Standaard Wetteren waar hij meteen titularis kon worden. Toen het met voetbalclub St. Wetteren misliep waagde Jorrit het profvoetballer-avontuur op Cyprus. Indruk maakte hij echter nadien vooral in eigen land en over de grens bij SV Hoek waar hij in twee seizoenen liefst 25 maal wist te scoren. In het seizoen 2013-’14  was hij de uitblinker en sterkhouder bij SV Bornem waar hij 17 doelpunten voor zijn rekening nam.  Wie zich zijn prestatie toen op Hamme nog herinnert, kan alleen maar dromen hem in die gedaante straks als Vigor Wuiten aan de slag te zien. De jongste twee seizoenen was Jorrit de spelmaker bij R. Gent Zeehaven waar hij trouwens ploegkapitein was. Voor de Ratjes tekende hij in twee campagnes voor achttien doelpunten. Samengevat een indrukwekkend palmares waaraan de gedreven voetballer met zijn terugkeer naar de VWH gaarne extra glans wil toevoegen.

    Beroepshalve is Jorrit D’Haeseleer ambtenaar en hij woont in Lede.
  • Gilles Van Remoortere is een nieuw en jong gezicht maar vooral een niet van talent gespeende linksvoetige prille twintiger met een opmerkelijke technische bagage die zich gaarne aanvallend uitleeft. Hij begon als jongetje te voetballen bij Sparta Zwijndrecht , de lokale club van de gemeente waar hij woonachtig is. Amper één jaar later stapte hij over naar Germinal Beerschot waar hij zijn jeugdopleiding genoot en dus  geen onbekende is voor onze broers Mariën. Aan zijn capaciteiten moet niet getwijfeld worden als men weet dat Gilles als 16-jarige deel uitmaakte van de nationale selectie U17. Tegen Schotland en Oekraïne  werd hij ingezet als offensieve middenvelder.
    Na het faillissement van Germinal Beerschot werd Gilles opgenomen in de Beloften-kern van Waasland Beveren en vorig seizoen was hij één van de drie jonge spelers in de A-kern. Hij kreeg een invalbeurt en behoorde een zevental keer tot de selectie. Van Remoortere komt voor zijn verdere ontwikkeling als vrije speler naar Hamme.

    De VW-familie wenst beide ambitieuze spelers van harte welkom en wenst hen gaarne veel spelvreugde en succes bij onze club.


Stand

Ploeg W P
1 SK LOMMEL 30 71
2 R. KNOKKE 30 61
3 DESSEL SPORT 30 60
4 K.MSK. DEINZE 30 50
5 F.C. SERAING 30 48
6 K. SK. HEIST 30 47
7 OUDENAARDE 30 45
8 EENDRACHT AALST 30 44
9 A.S. GEEL 30 39
10 R. VIRTON 30 37
11 FC. DENDER 30 36
12 OOSTERZONEN 30 34
13 CHATELET-FAR. 30 29
14 VW HAMME 30 28
15 BERCHEM SORT 30 25
16 MAASMECHELEN 30 14

Topscorer

Mitch Dekuyper 8
Stijn De Wilde 5
Gilles Van Remoortere 5
Yoshi Mariën 3
Olivier Speltdooren 3
Vinnie Audin 3
Jamaïque Vandamme 2
Jules Vits 1
Xavier Luissint 1
Arne Ivens 1

Wie is online

We hebben 200 gasten en geen leden online